Ruilen & retourneren

De mogelijkheid voor het retourneren van een product hangt af van het soort product:

Gepersonaliseerde en custom made producten

Deze kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Voorbeelden van wat wij onder personalisatie verstaan, zijn: een naam, een datum, een bepaalde combinatie van materialen of een aanpassing ten opzichte van een standaard ontwerp. Zodra de bestelling is geplaatst wordt deze definitief en kunnen er geen aanpassingen meer gemaakt worden.

Standaard (niet gepersonaliseerde) producten

Deze kunnen wel geretourneerd worden. Hierop zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vermeld bij de retourzending duidelijk jouw naam en ordernummer.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (wanneer er geen andere producten gekocht zijn) terug. De kosten voor de retourzending naar ons is voor eigen rekening.

Wanneer je gebruikmaakt van het herroepingsrecht, vragen wij je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Voor ruilen en retourneren mag je dit modelformulier voor herroeping invullen en aan ons mailen via info@studiogravin.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.