Workshops bij Studio Gravin

Wil jij ook leren hoe je zo’n mooie flowerhoop kunt maken, gevuld met de mooiste combinatie droogbloemen?

Ben jij ook zo’n fan van droogbloemen en ben je op zoek naar een leuk uitje voor een meidenweekend? Of misschien wel voor een vrijgezellenfeestje, babyshower of een uitje met collega’s? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Workshops-Workshops Studio Gravin-Workshop Flowerhoop-droogbloemen-Studio Gravin


Workshops-Workshops Studio Gravin-Workshop Flowerhoop-droogbloemen flowerhoop-Studio Gravin


Over mij-Even voorstellen-Sharon Eilering-Studio Gravin


Wat je kunt verwachten

Een super enthousiaste gastvrouw! Dat ben ik: Sharon. Tijdens de workshop word je voorzien van een hapje en een drankje en ben je ongeveer 2,5 uur creatief bezig. En uiteraard neem je een prachtige zelfgemaakte flowerhoop mee naar huis!
 
In deze workshop leer ik jullie een prachtige ring op te maken met droogbloemen. Je kunt de kleuren droogbloemen zelf kiezen, want tijdens de workshop is er volop keuze uit verschillende droogbloemen in allerlei kleuren.
 
Voorafgaand aan de workshop kun je een keuze maken uit de beschikbare lettertypen voor de tekst in de flowerhoop. De grootte van de flowerhoops voor de workshop is standaard 30 cm. In overleg zijn ook andere formaten en ontwerpen mogelijk. Vraag dit voorafgaand aan de boeking dan even bij mij na.

Wat houdt de workshop in

De workshop is te boeken vanaf 3 personen tot maximaal 6 en vindt plaats in de gezellige studio van Studio Gravin. Deze workshop kan ook gegeven worden op een eigen locatie. Dan is het mogelijk tot 10 personen de workshop te geven. Dit gaat echter altijd in overleg, dus stuur mij even een berichtje indien je interesse hebt!

Alle materialen zoals de houten ring (incl. standaard), droogbloemen, een schaar, ijzerdraad en een lijmpistool worden door mij verzorgd. En ook iets lekkers voor tijdens de workshop. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen. Standaard kies je voor een half opgemaakte flowerhoop, naar wens te verdelen over de cirkel.

We beginnen de workhop met een kopje thee of koffie en met een technische uitleg. Vervolgens kun je de bloemen kiezen voor jouw flowerhoop uit ons kleurrijke assortiment droogbloemen. Voorafgaand aan de workshop heb je al een keuze kunnen maken voor de tekst die in de flowerhoop komt. Ik zorg dat jouw (gepersonaliseerde) flowerhoop op de dag van de workshop voor jou klaarligt.

Jouw creativiteit

Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig en hoef je ook niet super creatief te zijn. We hebben tijdens de workshop een aantal flowerhoops staan die als inspiratie kunnen dienen en verder ‘laat je creativiteit de vrije loop!’ Je kiest zelf hoe je de flowerhoop op wilt maken en ik help je daarbij!  Aan het einde van de avond ga jij gegarandeerd met een prachtige zelfgemaakte creatie naar huis!
Workshops-Workshops Studio Gravin-Workshop Flowerhoop-droogbloemen-Studio Gravin


Kosten

€ 70 p.p. voor een ring van 30cm, half opgemaakt.

 

Hier zit een standaard bij, zodat je de ring neer kunt zetten, maar je kunt hem natuurlijk ook ophangen. Personalisatie van de tekst zit ook bij de prijs inbegrepen, evenals het gebruik van de materialen, de droogbloemen de houten ring en thee/koffie en wat lekkers voor tijdens de workshop.

Decoratie-Bosje houten bloemen-Klaprozen-sfeerfoto-Studio Gravin


Locatie

De workshop vindt plaats in mijn studio aan huis, in onze mooie tuinkamer met terras en uitzicht op ons weiland. Bij mooi weer zetten we de terrasdeuren lekker open. Ons adres is: 

 

Studio Gravin
Tatelaarweg 11
6941RB Didam

 

Wil je liever de workshop op een eigen locatie plaats laten vinden? Dat kan in overleg. Neem hiervoor even contact met mij op.

Wonen&Cadeaus-Cadeaubonnen-Cadeaukaart hout Studio Gravin-Studio Gravin


Reserveren

Er komen regelmatig nieuwe data beschikbaar voor workshops, dus houd de boekingspagina en mijn social media goed in de gaten. Heb je interesse in een workshop (super leuk!), maar is er nog geen beschikbare datum, stuur mij dan even een berichtje en dan kijken we samen naar een geschikte datum!

 

Wil je een workshop cadeau doen, dan hebben we leuke (fysieke) cadeaubonnen.

Liefs,

Sharon