Levertijd & verzending

Levertijd

De verzendtermijn van een bestelling is maximaal 14 dagen. Voor custom made producten die niet direct via de website te bestellen zijn, overleggen wij altijd even met je over de levertermijn.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met ons op. We kunnen altijd even kijken wat er mogelijk is!

Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertermijn niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Het kan zijn dat een product een langere levertijd heeft. Dit is dan te zien op de betreffende productpagina op deze website.

De verzendtermijn gaat in vanaf het moment dat de betaling is voldaan.

Verzending in Nederland

Wij verzenden jouw bestelling via PostNL.

Over het algemeen levert PostNL zowel brievenbus- als pakketpost binnen 24 uur (m.u.v. zondag, maandag en feestdagen). Het kan gebeuren dat PostNL vertraging oploopt tijdens de verzending. Hiervoor is Studio Gravin niet aansprakelijk.

De verzendkosten bedragen
Brievenbuspakje: € 4,60
Pakketpost: € 6,95
Bij bestellingen boven de € 95,- zijn de verzendkosten gratis.

Je kunt jouw bestelling volgen met een track & trace-code van PostNL.

Het winkelsysteem op de website zal automatisch de verzendopties berekenen. Wanneer jouw bestelling niet geschikt is voor verzending als een brievenbuspakje, dan zal alleen de optie voor pakketpost te zien zijn. Is jouw bestelling wel geschikt voor een brievenbuspakje, dan zul je ook de optie voor pakketpost te zien krijgen. Deze optie bieden wij voor degene die graag meer zekerheid willen rondom de bezorging van hun bestelling.

Wanneer jouw bestelling wordt verzonden, ontvang je z.s.m. de track & trace-code om op de website van PostNL jouw pakket te kunnen volgen.

Internationale verzendingen

België
Voor klanten uit België verzenden wij alle bestellingen met PostNL.
Pakketpost: € 9,95

Duitsland
Voor klanten uit Duitsland verzenden wij alle bestellingen met PostNL.
Pakketpost: € 9,95

Andere landen
Voor andere internationale verzendingen mag je even contact met ons opnemen. Dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Afhalen en bezorgen

Je hebt ook de mogelijkheid om jouw bestelling in onze studio af te halen. Je kunt dit aangeven tijdens het plaatsen van jouw bestelling.

Ons bezoekadres is:
Studio Gravin
Tatelaarweg 11,
6941 RB Didam.

Afhalen is alleen op afspraak mogelijk. Wanneer wij jouw order gereed hebben, zullen wij via e-mail contact met je opnemen om een afspraak te maken zodat je jouw bestelling op kunt komen halen.