Relatiegeschenken

Ook voor gepersonaliseerde relatiegeschenken kun je bij Studio Gravin terecht. Op deze pagina vind je een overzicht van producten die mogelijk zijn. Maar er is natuurlijk veel meer wat we zouden kunnen maken. Heb je een leuk idee, of wil je eens sparren? Bel, mail of app mij! Ik denk graag met je mee. 

Via het contactformulier op het opmerkingenveld van het desbetreffende product kun je een offerte opvragen. Omschrijf even duidelijk je wensen, dan kan ik al gericht bij je terugkomen met antwoorden en eventuele verdere vragen.

Hier vind je ons lookbook met heel veel voorbeelden van bedrijven of stichtingen waarvoor wij al veel moois hebben mogen maken. Neem vooral een kijkje zou ik zeggen!

Zakelijk-Borrelplanken_Borrelplank gepersonaliseerd met logo-Studio Gravin


Borrelplanken

Een populair product om te personaliseren is toch wel de borrelplank. Een fantastisch item om in te graveren en zo heel persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld met jouw logo van je bedrijf, een persoonlijke boodschap voor een werkjubileum of een afscheid van een collega, of als eindejaarsgeschenk.
 
Studio Gravin koopt haar borrelplanken verantwoord in bij een duurzame producent. Dat vinden wij heel erg belangrijk. Deze planken zijn daarnaast van hele goede en stevige kwaliteit. Dit merk je ook aan het gewicht van de borrelplanken.
 

 

Sleutelhangers

Ook kunnen wij houten sleutelhangers, of sleutelhangers van acryl, maken met jouw logo. Zelfs in de vorm van jouw logo is mogelijk. Of denk eens aan een heel persoonlijk cadeautje door een sleutelhanger met eigen naam cadeau te geven. Er is niet veel wat we niet kunnen, dus zet je vraag op de mail, in de app of bel even om te informeren naar de mogelijkheden!

Bekijk hier onze sleutelhangers

Cadeaus en decoratie-Sleutelhangers-Sleutelhangers met naam-Studio Gravin


Wonen & cadeaus-Bieropeners-Bieropener rond gepersonaliseerd-Studio Gravin


Bieropeners

Een heel leuk persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld bij een bierpakket met gebrouwen bier uit de streek, is een gepersonaliseerde bieropener. Denk aan een bieropener met jouw bedrijfslogo, of heel persoonlijk met de naam van de medewerker. Of natuurlijk allebei. Alles is mogelijk! 

Bekijk hier onze bieropeners

Bekijk hier al onze relatiegeschenken

Heb je zelf een leuk idee, of ben je toch op zoek naar iets anders? Laat het mij weten en ik denk graag met je mee!