Hi there, ik ben Sharon

Creatieve duizendpoot, moeder van drie en dol op buitenleven, mooie spullen & interieur

En ook het gezicht achter Studio Gravin. Samen met mijn lieve vriend Rik en onze drie kids Féline, Basten en Naud wonen we heerlijk landelijk. Een aantal jaar geleden zijn we zelf gestart met de bouw van onze schuur, waar ik na lang dromen nu mijn werkplaats en studio van heb mogen maken. Mijn droombaan heb ik wel gevonden!

Over mij-Even voorstellen-Sharon Eilering-Studio Gravin


Over mij-Even voorstellen2-Sharon Eilering-Studio Gravin


Zakelijk-Logoborden-Studio Gravin


Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Studio Gravin!

Soms gebeuren er dingen in het leven die je wakker schudden en je doen beseffen dat je je dromen moet gaan leven. Dat gaf mij de drive om eindelijk mijn droom waar te maken en mij op 17 januari 2022 bij de KVK in te schrijven met Studio Gravin. Maar wat vond ik het tegelijkertijd ook spannend en eng!

Het heeft allemaal zo goed uitgepakt. Ik sta nu zo dicht bij mijzelf door te doen wat ik écht leuk vind. Dat geeft een enorme energie! Creatief bezig zijn en werken met hout is altijd al mijn passie geweest. Ik ben altijd bezig met mijn interieur en mijn hoofd zit continu vol met nieuwe ideeën. Hoe leuk is het dat ik hier nu mijn werk van heb kunnen maken!

Maar ik run Studio Gravin niet alleen. Mijn vriend Rik is de technische en handige man achter Studio Gravin. Moet er iets ingewikkelds getekend worden of een bepaalde constructie bedacht worden, dan is hij er. Loop ik te gillen dat de machine niet doet wat ik wil, dan is hij er ook. We maken een goed team samen, ook omdat we dit allebei super leuk vinden om te doen! Onze kinderen vinden het ook erg leuk om af en toe mee te helpen, en onze lieve Oudduitse Herder Ivy en onze twee lieve katten houden mij ook fijn gezelschap tijdens het werken. 

Ik laat me graag uitdagen om iets unieks voor jou te maken. Iets wat jou een lach op je gezicht geeft en jou blij maakt. Dan ben ik dat ook! Veel plezier met een kijkje nemen op mijn website. Leuk dat je er bent!

Liefs,

Sharon

Foto’s: Sophie Steinebach Fotografie